FOTOGRAFIE DE PRODUS

Lumea cumparaturilor online a devenit din ce in ce mai competitiva in ultimii ani, cu cat oamenii au inceput sa aiba mai multa incredere in acest tip de achizitii. Micile diferente pot conta enorm in acest nou context, site-uri de cumparaturi care acum ceva vreme erau populare pot pierde clientela.

Cand vine vorba de convingerea noilor clienti, un element foarte important este si imaginea folosita pentru produsele vandute. Se spune ca o poza valoreaza cat 1000 de cuvinte, daca poza este realizata bine, acele cuvinte vor fi doar de lauda. Fotografiile facute bine pot aduce un plus de valoare oricarui produs prezentat, de asemenea, daca acestea sunt realizate slab, atunci mesajul transmis va fi unul la fel de slab si nu va convinge.

Potentialii clienti vor vedea diferenta intre pozele facute cu telefonul, pozele de slaba calitate sau pozele incadrate deficitar si imaginile facute exact asa cum trebuie, imaginile care pun produsele in valoare si aduc un plus calitatilor lui. Diferentierea de competitie poate fi chiar atat de usoara, atunci cand produsele tale sunt in mainile unui profesionist si rezultatele certifica asta.

Lasa-ti produsele in mana unui profesionist cu echipamente pe masura si vei vedea diferenta.

 

 

 

Daca sunteti în afaceri de vanzare a produselor, atunci, cum le prezintati clientilor dumneavoastra este de o importanta majora.

 

Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, dar în afaceri poate fi în valoare de mii de euro. In aceasta era a vizualului trebuie doar cateva secunde pentru a face o impresie asupra clientului, sa le aratam ca aveti ceea ce cauta, pastrati-le atentia, si nu ii lasati sa treaca  la urmatorul nou obiect stralucitor.

 

 

 

 

Oare acea imagine facuta cu telefonul pe masa din bucatarie sau pe podeaua depozitului tau scoate in evidenta produsul tau ? O sa atraga el oare atentia unui potential client indeajuns de mult incat sa vrea sa stie mai multe despre el, sau chiar mai mult de atat sa apese butonul "cumpara" ? Produsele tale merita mai mult ! Afacerea ta merita mai mult de atat !

 

 

 

 

 

Eu iti pot oferii imaginile de care ai nevoie ca produsul tau sa arate exceptional. 

  Chiar daca e nevoie de o imagina curata [packshot] [e un fundal alb sau imagini 360 *  sau fotografii artistice create cu still, imaginatia , tehnicile digitale si necesitatea de a-ti oferi o calitate superioara  te poate ajuta sa pui produsele si compania ta deasupra celorlalte.

 

 

      Desigur ca stim ca bugetele sunt stramtorate si banii trebuiesc cheltuiti cu mare atentie. Dar crede-ma ca vei fi placut surprins cat de accesibila poate fi fotografia de produs. Nu te costa nimic sa aflii, intrebarea e: Iti permiti sa nu ?

 

 

 

Daca afacerea ta are un site , o brosura sau catalog online. Daca lucrati in publicitate sau trimiteti comunicate de presa sau luati parte la orice fel de activitate de marketing Dumitru Antonescu te asigura ca imaginea pe care o vei arata va fi cu siguranta cat se poate de buna.

 

Suna-ma sau da-mi un email pentru a clarifica ideea de fotografie de produs.