CONSTRUCTII


 

Oferim o gama larga de fotografie de constructi pentru interior si exterior. De la inspectarea locatiei initiale si fundatii, predare si cladiri in utilizare, fotografiile sau filmele noastre de prezentare  pot sa documenteze intregul proiect de constructie rezidential sau comercial.

Suntem bucurosi sa lucram pentru subcontractori  si consultanti de inginerie civila care doresc imagini de servicii sau produse specifice, pentru brosuri sau materiale publicitare.

Cand doriti un fotograf profesionist pentru proiecte de constructii, lucrari in care sa se reflecte progresul, case noi, cladiri, fotografie de arhitectura sau de interior, dati-ne un telefon.

Imagini extrem de detaliate - imaginile noastre de o inalta rezolutie sunt ideale pentru printuri  foarte mari si medii si simulari pe calculator. 

Fotografiile noastre sunt, de asemenea, utilizate pe scara larga pentru PR si rapoarte anuale. Pentru proiecte de dezvoltare, fotografiile de inalta calitate sunt adesea folosite in brosuri si materiale promotionale. Ca specialisti in fotografie comerciala lucram in deaproape cu arhitecti, manageri de proiect, antreprenori si angentii pentru a asigura ca imaginile noastre vor satisface mereu nevoile dumneavoastra, chiar daca utilizarea lor este pentru web sau pentru print.

Servicii
Progresie
Progresie de interior si exterior : se efectuaza la intervale regulate,  facute in acelasi fel de fiecare data ca sa capteze progresul constructiei pe parcursul timpului.
Fotografie de locatie
 Fotografie de locatie pentru imprejurimi cladiri, trotuar, parcari, cladri existente si facilitati din apropiere.
Fotografie cu detalii
 Fotografie cu detalii de instalatii, electrice [utilitati] sau orice alte sisteme din pereti si tavan sunt documentate inainte de inspectie si izolare.
Slide show
Slide show  sunt incluse pentru orice tip de servici foto care includ documentare ele ofere un sumar al proiectului care este foarte important pentru marketing. Acestea  se pot face si cu imagini oferite de client.

Client Siniat

Lucrari de constructie ale companiei Siniat in judetul Gorj ( Turceni ) :

detalii de hale, oamenii implicati in proiect.

Client Freyrom

Lucrari de constructii ale companiei Freyrom la Floreasca parc

detalii exterior

lucrare finalizata

Client Freyrom

Lucrare de consolidare a fundatiei

hypermarket Cora - Bucuresti

 

Client Freyrom

Lucrari de consolidare 

detalii elemente

oameni implicati

Client Freyrom

Primaria Bucuresti 

Lucrari de consolidare la sistemul antiseismic

Cleint Freyrom

Parcare arena nationala

Lucrari consolidare 

Client Freyrom

Promenada mall

Lucrari de consolidare parcare subterana

Client Freyrom

Cladire birouri Siriului Bucuresti

constructie finalizata

Client Freyrom

Green Gate

Client Stentor

Fabrica componente avioane

Calarasi

Constructie finalizata